חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פחזניות בקרם שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימות,מושלמות לאירוח או סתם להתענג עם כוס משקה חם/קר. brמיוחדות לכל מילוי שתבחרו לא רק מתוק.
פחזניות בקרם שמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעימות,מושלמות לאירוח או סתם להתענג עם כוס משקה חם/קר. brמיוחדות לכל מילוי שתבחרו לא רק מתוק.
הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם מרגרינה
2-כוסות מים
2-כוסות קמח
6-ביצים מס'1
קורט -מלח
2-שמנת מתוקה
1-כוס חלב
1-חבילה פודינג וניל
100-גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
להוסיף לסיר בישול מים מרגרינה ומלח ולהביא לרתיחה. כאשר המרגינה נמסה לערבב היטב
ותוך כדי ערבוב מהיר להוסיף את הקמח{להבה נמוכה}.להמשיך לערבב עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר.להסיר מהאש ולצנן כ15 דקות.
להוסיף לבצק ביצה אחת ולטרוף בעזרת מיקסר במהירות בינונית כדקה עד שהביצה נבלעת בבצק..להמשיך כך עם כל הביצים{6}.
לרפד תבנית גדולה {יש לכל תנור אפיה}בנייר אפיה,למלא כף בבצק ובעזרת כף נוספת להניח על התבנית{להרחיק אחד מהשני כ-6ס"מ} ולאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות 40 דקות..לא לפתוח את דלת התנור בזמן האפיה.
להוציא את הפחזניות ולדקור כל אחת בסכין ..לצנן,לחצות,למלא בקרם ולפזר מעל אבקת סוכר.
הכנת הקרם..בקערת המערבל לצקת שמנת מתוקה וחלב,להוסיף-8-כפיות מלאות אבקת סוכר וחבילת פודינג וניל ולקציף כ-2-3 דקות עד שהקרם יציב.
הערה:אני מחלקת את הכמות לשתי תבניות אפיה ואופה בנפרד..כל תבנית 40 דקות.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון