חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פחזניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות שתמיד מצליחות , ניתן למלא במילוי מתוק או מלוח בהצלחה !
פחזניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות שתמיד מצליחות , ניתן למלא במילוי מתוק או מלוח בהצלחה !
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח
75 גרם מרגרינה
1 כוס מים
1 כפית אבקת אפיה
3 ביצים
אופן ההכנה
לבשל על הגז את המים והמרגרינה. לחכות שהמרגרינה תימס להוסיף את הקמח ואת אבקת האפיה.
לערבב הייטב עד שנוצרת עיסה שנפרדת מדפנות הסיר.
לטרוף היטב את 3 הביצים .
יוצקים את הביצים לתוך עיסת הבצק וממשיכים לטרוף עד שנוצרת תערובת אחידה.
ממלאים את התערובת בשקית זילוף ומזלפים על ניר אפיה ליצור פחזניות (שומרים על רווח אחת מהשניה ). אופים עד שהן משחימות מעט . לא להוציא לפני הזמן כי אז הפחזניות תצנחנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון