הוראות הכנה
מרכיבים
* 140 ג' מרגרינה
* 5 ביצים גדולות (L)
* 2 כוסות מים (בלי אוזן)
* 2 כוסות קמח
* שקית אבקת אפיה
* קורט מלח
מילוי:
* קצפת מתוקה
ציפוי:
* שוקולד מריר + קצפת מתוקה
אופן ההכנה
1. מרתיחים על הגז את מהרגרינה + מים
2. לאחר שהמרגרינה נמסה לחלוטין מוסיפים לסיר את 2 כוסות הקמח, המלח ואבקת האפיה.
3. מערבבים את הבצק עם כף עץ ומחכים שהבצק יהפוך לאחיד ולא נדבק לשולי הסיר.
4. מניחים את הסיר לקירור למשך חצי שעה.
5. לאחר חצי שעה מערבבים את הבצק במיקסר ומוסיפים אליו את הביצים אחת אחרי השניה (לחכות שהביצה תיבלע עם הבצק ואז להוסיף את השניה)
6. להעביר את הבצק למזלף וליצור פחזניות על נייר אפייה.
7. לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות (כ-רבע שעה לפני האפייה) ובזמן הכנסת הפחזניות לאפייה יש להוריד את החום ל 180 מעלות (טורבו).
8. יש להגיע למצב השחמת הפחזניות להוציאם ולקררם.
9. יש להכין קצפת מתוקה למילוי, ולהכניס למקרר.
10. על סיר קטן יש להמיס שוקולד מריר (חפיסה אחת ) עם שמנת מתוקה.
11. לאחר שהפחזניות התקררו יש לחצות אותן למחצית ולמלא בתוכן קצפת מתוקה.
12. באמצעות מזלף יש לצפות את הפחזניות בשוקולד המומס.
13. בתיאבון :]
מגיש:
מקור: עממי
שתף את המתכון
