חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פחזניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פחזניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
* 140 ג' מרגרינה
* 5 ביצים גדולות (L)
* 2 כוסות מים (בלי אוזן)
* 2 כוסות קמח
* שקית אבקת אפיה
* קורט מלח
מילוי:
* קצפת מתוקה
ציפוי:
* שוקולד מריר + קצפת מתוקה
אופן ההכנה
1. מרתיחים על הגז את מהרגרינה + מים
2. לאחר שהמרגרינה נמסה לחלוטין מוסיפים לסיר את 2 כוסות הקמח, המלח ואבקת האפיה.
3. מערבבים את הבצק עם כף עץ ומחכים שהבצק יהפוך לאחיד ולא נדבק לשולי הסיר.
4. מניחים את הסיר לקירור למשך חצי שעה.
5. לאחר חצי שעה מערבבים את הבצק במיקסר ומוסיפים אליו את הביצים אחת אחרי השניה (לחכות שהביצה תיבלע עם הבצק ואז להוסיף את השניה)
6. להעביר את הבצק למזלף וליצור פחזניות על נייר אפייה.
7. לחמם את התנור מראש לחום של 200 מעלות (כ-רבע שעה לפני האפייה) ובזמן הכנסת הפחזניות לאפייה יש להוריד את החום ל 180 מעלות (טורבו).
8. יש להגיע למצב השחמת הפחזניות להוציאם ולקררם.
9. יש להכין קצפת מתוקה למילוי, ולהכניס למקרר.
10. על סיר קטן יש להמיס שוקולד מריר (חפיסה אחת ) עם שמנת מתוקה.
11. לאחר שהפחזניות התקררו יש לחצות אותן למחצית ולמלא בתוכן קצפת מתוקה.
12. באמצעות מזלף יש לצפות את הפחזניות בשוקולד המומס.
13. בתיאבון :]
מגיש: anu
מקור: עממי
שתף את המתכון