חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה כבדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטה כבדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם כבד עוף.
0.5 ליטר שמנת מתוקה 42%.
50 גרם בצל מטוגן.
30 מ''ל ברנדי.
2 חלמוני ביצה.
7 גרם מלח.
5 גרם סוכר.
5 גרם פלפל לבן.
כפית דבש.
אופן ההכנה
לערבב במערבל את כל המצרכים פרט לשמנת, עד שמגיע למרקם נוזלי.
לסנן את התערובת ולבלילה להוסיף את השמנת ולערבב.
להבריש בחמאה תבנית קרמיקה ולרפד את התחתית בנייר פרגמנט.
לשפוך את התערובת לתבנית ולכסות עם נייר אלומניום.
להכניס את התבנית לתנור כאשר היא מונחת בתוך תבנית אפיה עם מעט מים (כחצי ליטר).
לחמם בחום של 140 מעלות למשך שעה ו-40 דקות.
מגיש: anatov
מקור: שף ויגדור פרנקל
שתף את המתכון