הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף
4 ביצים
200 גרם ערמונים
1 כף אבקת בצל (טחונה משבבי בצל מיובש!)
½ אגוז מוקט מגורד
פלפל שחור
מלח
1 כפית שטוחה אבקת מרק
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-150°c.
1. לצלות את הכבדים על האש. להוציא את כלי הדם.
2. לבשל את הערמונים כ ½ שעה. לקלף את שתי הקליפות.
3. לטחון את הכבד והערמונים יחד.
4. לעבד במעבד מזון את הביצים להוסיף את כל שאר המרכיבים
ולעבד למחית חלקה.
5. לשמן תבנית מאורכת (כמו של עוגה אנגלית) ולצקת לתוכה את
התערובת ולכסות ברדיד אלומיניום צמוד.
6. להכניס את התבנית לתבנית נוספת עם מים ולהכניס הכל לתנור
ולאפות ½ שעה. להניח להתקרר בתנור.
7. להגיש קר
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
