חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטה כבד עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטה כבד עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג כבד עוף
4 ביצים
200 גרם ערמונים
1 כף אבקת בצל (טחונה משבבי בצל מיובש!)
½ אגוז מוקט מגורד
פלפל שחור
מלח
1 כפית שטוחה אבקת מרק
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-150°c.
1. לצלות את הכבדים על האש. להוציא את כלי הדם.
2. לבשל את הערמונים כ ½ שעה. לקלף את שתי הקליפות.
3. לטחון את הכבד והערמונים יחד.
4. לעבד במעבד מזון את הביצים להוסיף את כל שאר המרכיבים
ולעבד למחית חלקה.
5. לשמן תבנית מאורכת (כמו של עוגה אנגלית) ולצקת לתוכה את
התערובת ולכסות ברדיד אלומיניום צמוד.
6. להכניס את התבנית לתבנית נוספת עם מים ולהכניס הכל לתנור
ולאפות ½ שעה. להניח להתקרר בתנור.
7. להגיש קר
מגיש: simong
מקור: אישי
שתף את המתכון