הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת איטריות "פטוצ'יני"
1 כף מלח
4 כפות חמאה הולנדית
שמנת מתוקה
שקית גבינת פרמזן מגוררת
ביצה
אופן ההכנה
מרתיחים מים עם כף מלח .
מוסיפים את האיטריות ומבשלים לדרגת "אל דנטה".
מערבבים ,בסיר או מחבת, שמנת וחמאה ומוסיפים את האיטריות המוכנות ומעליהן חצי שקית פרמזן .
מערבבים
להגשה: שמים מנת איטריות במרכז הצלחת ומעליה פרמזן.
מטגנים ביצה שלמה (ביצת עין) ושמים אותה מעל המנה.
בתאבון
מגיש:
מקור: ערוץ האוכל
שתף את המתכון
