הוראות הכנה
מרכיבים
4 מנות פטוצ'יני מבושלים במי מלח (לפי ההוראות על האריזה) ומסוננים
½ כוס שמן זית עדין
200 גרם עלי גפן מוחמצים, קצוצים
2 עגבניות בשלות , חלוטות ומגורדות
3 שיני שום קצוצות
1 כפית סוכר חום
פלפל לבן גרוס לפי הטעם
2/3 כוס צנוברים קלויים על מחבת
200 גרם גבינת עזים, חצי קשה מפוררת
אופן ההכנה
מחממים צחבת ברזל גדולה לחום בינוני. מוסיפים שמן זית ומיד אחריו את עלי הגפן.
מאדים תוך ערבוב והוספת העגבניות. מוסיפים את השום, הפסטה, הסוכר והפלפל. טועמים ומתקנים תיבול, אם צריך. מוסיפים את הצנוברים ומערבבים. מחלקים למנות ומפזרים פירורי גבינת עזים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
