חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטוצ'יני עם תאנים וגבינת צאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטוצ'יני עם תאנים וגבינת צאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית משובח
4 שיני שום קלופות וקצוצות דק
5 תאנים גדולות, חתוכות לרבעים
2 עגבניות גדולות, בשלות, קלופות וחתוכות לשמיניות
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1/3 כוס יין לבן יבש
50 גרם גבינת עיזים רכה (כמו פרומעז), חתוכה לקוביות קטנות
200 גרם פסטה פטוצ'יני
אופן ההכנה
1. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית והשום כ-2 דקות (רק עד שהשום מתחיל "לרקוד")
2. מוסיפים את התאנים, העגבניות, המלח והפלפל. מבשלים עוד 2 דקות
3. מוסיפים למחבת את היין והגבינה. מגדילים את הלהבה, מערבבים היטב ומבשלים כדקה
נוספת. מסירים מן האש
4. מבשלים את הפסטה במים רותחים שהומלחו קלות עד לדרגת "אל-דנטה". מסננים
5. מוסיפים את הפסטה החמה למחבת עם הרוטב. מבשלים על להבה גבוהה חצי דקה
6. מגישים חם
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: על השולחן
שתף את המתכון