חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטוצ'יני שלושת הבשרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פראפרזה על "סינמה פרדיסו" - שמה של מנה שאהבתי לאכול במסעדת "פפה ליאו" שנסגרה. brהמנה הוגשה לשולחן סגורה בנייר אפייה, שנפתח רק לפני הסועד, כך שארומה משכרת של בשר משובח ויין אדום אפפה את השולחן... brפשוט ללקק את האצבעות!
פטוצ'יני שלושת הבשרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פראפרזה על "סינמה פרדיסו" - שמה של מנה שאהבתי לאכול במסעדת "פפה ליאו" שנסגרה. brהמנה הוגשה לשולחן סגורה בנייר אפייה, שנפתח רק לפני הסועד, כך שארומה משכרת של בשר משובח ויין אדום אפפה את השולחן... brפשוט ללקק את האצבעות!
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' "פטוצ'יני"
250 גר' כבדי עוף מנוקים
500 גר' חזה עוף
500 גר' פילה בקר
1 גבעול סלרי אמריקאי (בלי העלים), קצוץ
1 בצל גדול ,חתוך לטבעות
5 כפות יין אדום
5 שיני שום כתושות
1 כפית שורש ג'ינג'ר טרי ,מגורר
שמן זית
חומץ בן יין אדום
מלח ופלפל שחור
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
מבשלים את ה"פטוצ'יני" שתי דקות פחות מרמת "אל דנטה" ומוציאים מהמים.
מנקים את כבדי העוף, חותכים את חזה העוף לנתחים, חותכים את פילה הבקר לרצועות.
מחממים שמן זית בסיר, מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את היין והסלרי ומקפיצים עוד 2 דקות ביחד.
מוסיפים את נתחוני הפילה, חזה העוף, הכבדים, השום, הג'ינגר, מעט כוסברה ופטרוזיליה. מתבלים בנדיבות בפלפל שחור גרוס ומוסיפים מעט מלח.
מערבבים יחד עד שהכבדים משנים את צבעם, מוסיפים פנימה את הפסטה והחומץ ומקפיצים עוד 2 דקות ביחד.
מכינים 5 ניירות אפייה, שבמרכז כל אחד מהם שמים מנה אישית של פסטה (כולל נוזלים מהסיר). עוטפים בנייר האפייה (כמו סוכריה) ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180°cלמשך 8 דקות.
מגישים כל מנה על צלחת עמוקה, כשאת נייר האפייה עם המנה יפתח הסועד עצמו.
בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור: עצמי
שתף את המתכון