הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' "פטוצ'יני"
250 גר' כבדי עוף מנוקים
500 גר' חזה עוף
500 גר' פילה בקר
1 גבעול סלרי אמריקאי (בלי העלים), קצוץ
1 בצל גדול ,חתוך לטבעות
5 כפות יין אדום
5 שיני שום כתושות
1 כפית שורש ג'ינג'ר טרי ,מגורר
שמן זית
חומץ בן יין אדום
מלח ופלפל שחור
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
מבשלים את ה"פטוצ'יני" שתי דקות פחות מרמת "אל דנטה" ומוציאים מהמים.
מנקים את כבדי העוף, חותכים את חזה העוף לנתחים, חותכים את פילה הבקר לרצועות.
מחממים שמן זית בסיר, מטגנים את הבצל עד לשקיפות, מוסיפים את היין והסלרי ומקפיצים עוד 2 דקות ביחד.
מוסיפים את נתחוני הפילה, חזה העוף, הכבדים, השום, הג'ינגר, מעט כוסברה ופטרוזיליה. מתבלים בנדיבות בפלפל שחור גרוס ומוסיפים מעט מלח.
מערבבים יחד עד שהכבדים משנים את צבעם, מוסיפים פנימה את הפסטה והחומץ ומקפיצים עוד 2 דקות ביחד.
מכינים 5 ניירות אפייה, שבמרכז כל אחד מהם שמים מנה אישית של פסטה (כולל נוזלים מהסיר). עוטפים בנייר האפייה (כמו סוכריה) ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-180°cלמשך 8 דקות.
מגישים כל מנה על צלחת עמוקה, כשאת נייר האפייה עם המנה יפתח הסועד עצמו.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
