חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות או לא להיות (חלבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות או לא להיות (חלבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
5 פטריות "פורטובלו", גדולות,ללא הרגל
חומרי המילוי:
1 עגבניית תמר בינונית, קצוצה דק. ללא הזרעים
חצי בצל אדום , קצוץ דק
5 גבעולי פטרוזיליה. עלים בלבד, קצוצים דק
2 כפות גבינת "פרמזן", מגוררת דק
2 כפות גבינת "צדר", מגוררת דק
1 כף אבקת מרק בצל
לתיבול:
1 כפית פלפל שחור גרס טרי
½2 כפיות חמאה קשה
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה ל-200°c.
לערבב את כל חומרי המילוי בקערה.
למלא את הפטריות בכמות נדיבה,
לפזר מעט פלפל שחור גרוס טרי,
להניח ½ כפית חמאה מעל חומרי המילוי בכל פטרייה,
לאפות בתנור (200°c) כ- 20 דקות.
להגיש חם.,
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אישי
שתף את המתכון