חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות בגבינת פרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פטריות בגבינת פרמזן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק”ג פטריות שמפיניון
או
פטריות יער
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת
או
גבינת קשקבל
1 כף פטרוזיליה, קצוצה
1 כף עלי רוזמרין, טריים
2 כפות פירורי לחם
2 שיני שום, מעוכות
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
שמן זית
אופן ההכנה
1.כאשר משתמשים בפטריות שמפיניון תולשים מהפטריות את הרגליים.
אם הפטריות גדולות, חותכים אותן לכמה חתיכות.
2.במחבת גדולה שמים כ-3 כפות מים, מניחים במים את הפטריות ומאדים
כ-10 דקות על אש בינונית.
3.מוציאים את הפטריות מהמחבת, ומניחים בתבנית אפיה בינונית.
4.בקערה נפרדת מערבבים את גבינת הפרמזן עם השום, פירורי הלחם ושמן הזית.
5.מוסיפים את עלי הפטרוזיליה והרוזמרין ומתבלים במלח ובפלפל.
6.שופכים את התערובת על הפטריות שבתבנית ומכניסים לתנור בחום של כ-200
מעלות למשך כ-10 דקות.
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון