חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות בנוסח אסיאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל מאוד להכנה מידי , יכול לשמש כאנטיפסטי או כסלט או כתוספת למנת דג או עוף , בעל טעמים עדינים ובעל ערך קלורי נמוך טוב למי ששומר על דיאטה יש אפשרות להכיו גם מפטריות יער.
פטריות בנוסח אסיאתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל מאוד להכנה מידי , יכול לשמש כאנטיפסטי או כסלט או כתוספת למנת דג או עוף , בעל טעמים עדינים ובעל ערך קלורי נמוך טוב למי ששומר על דיאטה יש אפשרות להכיו גם מפטריות יער.
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פטריות יער
1 גבעול בצל ירוק
1/4 גבעול כרישה חתוך לפרוסות
1/2 כפית שמן שומשום
3 שיני שום חתוכות לפרוסות
2 כפות שמן סויה
2כפות שומשום קלוי
קורט אבקת ג'ינגר
קורט פלפל שטה טחון
1 כף סויה
אופן ההכנה
מטגנים את הירקות עם השמן הסויה עד לריכוך קל של הירקות
וקבלת גוון חדש של הירקות מוסיפים את התבלינים למעט השמן שומשום
מורידים מהאש ומוסיפים את שמן השומשום ומגישים
אפשר קר ואפשר חם לגבי מתכון עם יין ושום
מטגנים את הפטריות עם שמן זית ושום מוסיפים 2 כפות שמן זית ,
מלח,פלפלשחור, ובזילקום קצוץ אם את אוהבת הרבה שום אז תוסיפי לך יותר שום.
מגיש: שפית_אביטל
מקור:
שתף את המתכון