הוראות הכנה
מרכיבים
פטריות שמפניון למילוי מוצקות וטריות
נתח טרי של כבד אווז
יין אדום
לרוטב:
2 כוסות יין פורט
10 יחידות של תאנים מיובשות
10 יחידות של שזיפים מיובשים
1/2 כפית הל או 4 תרמילים של הל
1/2 כוס סוכר חום
אופן ההכנה
מסירים את רגל הפטרייה וממלאים את גוף הפטרייה בנתח טרי של כבד אווז. מכניסים את הפטריות לתנור חם (חומם מראש 150 מעלות) על מגש עם מצע יין אדום. מבשלים כ-5 דקות עד שהכבד האווז מזהיב.
מוציאים ומטפטפים את הרוטב מעל.
הכנת הרוטב:
מבשלים כ-30 דקות עד סמיכות הרוטב,ושופכים את הרוטב על הפיטריות והכבד.
מגיש:
מקור: מסעדת שחר ת-א
שתף את המתכון
