חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פטריות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון מעולה וטעים,כתוספת למנה או כסתם נישנוש טעים.המתכון נוצר בגלל שהייתי צריכה להיות יצירתית brכי אני כרגע בדיאטה,שכרגע זה בשבוע גבינות,אז הייתי ייצירתית וייצא לי ממש ממש מעולה:) brהמתכון לא משמין והוא קליל וטעים...מומלץ בחום לאוהבי פטריות:)
פטריות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מתכון מעולה וטעים,כתוספת למנה או כסתם נישנוש טעים.המתכון נוצר בגלל שהייתי צריכה להיות יצירתית brכי אני כרגע בדיאטה,שכרגע זה בשבוע גבינות,אז הייתי ייצירתית וייצא לי ממש ממש מעולה:) brהמתכון לא משמין והוא קליל וטעים...מומלץ בחום לאוהבי פטריות:)
הוראות הכנה
מרכיבים
8 פטריות פורטובלו בנוניות
גבינה צהובה 9%
½ קופסת קוטג'
3 כפות סימפוניה שום שמיר
2 כפות גבינת ריקוטה פלפלים
1 כפית שמן
8 ריבועים גבינה בולגרית 5%
מעט פלפל שחור+פפריקה מתוקה או חריפה לפי הטעם.
אופן ההכנה
מוצאים את הגבעולים מהפטריות חותכים אותן לריבועים קטנים שמים את כל הבלילה בתוך קערה מערבבים הכל חוץ מהגבינה הצהובה. מתבלים מלח פלפל לפי הטעם. לוקחים תבנים משמנים אותה עם כפית שמן ומניחים את הראשים של הפיטריות על התבנית. שמים בתוך כל פטריה את המלית ומעל חותכים את הגבינה צהובה בגודל של הפטריה ומניחים על הפטריה.
ולאחר מכן מפזרים מעט תבלין של פיצה על כל הפיטריות.
מכניסים לתנור בחום מקסימום ומחכים שהגבינה תהיה שחומה מעט ותתנפח.
משאירים כ ½ שעה.
ואז מחכים שייתקרר ואז אוכלים.
בתאבון!
מגיש: sivan0007
מקור:
שתף את המתכון