חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיטריות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מילוי, אבל לא חלבי br
פיטריות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל מילוי, אבל לא חלבי br
הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלות פטריות שמפיניון- רצוי כמה שיותר גדולות
150 גר' צנוברים או אגוזי מלך קצוצים גס
1 בצל קצוץ
מלח, פלפל
אגוז מוסקט
שמן לטיגון
פירורי לחם וביצה טרופה לטיגון
מי שמעוניין לשדרג למילוי חלבי ניתן להוסיף 150 גר' בולגרית/פטה מפוררת, בזמן הכנת המילוי במחבת.
אופן ההכנה
לפני ההכנה מומלץ תחילה ל"נגב" את הפטריות או לקלף מעט במקום לשטוף.
להפריד את הגבעולים- בלחיצה עדינה הם ממש מתנתקים, אין צורך לחתוך, וכך נשארת כיפת הפטרייה שלמה.
לטגן בצל עד הזהבה קלה, לקצוץ את גבעולי הפטריות ולהוסיף לבצל, להוסיף מלח, פלפלף אגוז מוסקט וצנוברים/אגוזים ולטגן עוד מספר דקות.
במחבת נפרדת מחממים שמן לטיגון ה"כיפות" טובלים כל כיפה בביצה ופירורי לחם רק את הצד החיצוני- "גב הפטרייה" וכך גם מטגנים, רק עד הזהבה קלה לא יותר מידי. מטגנים רק צד אחד לא להפוך! הפטרייה תאבד את צורתה. מסדרים על נייר סופג.
מסדרים על תבנית אפייה את הפטריות ,ממלאים במלית שטיגנו בנדיבות ואופים בחום בינוני 10-15 דק'.
בתאבון.
מגיש: allavold
מקור:
שתף את המתכון