הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסלות פטריות שמפיניון בגודל בינוני ללא הרגל,
למילוי
250 גרם בשר טחון מעורבב עם בשר כבש,
10 גבעולי פטרוזיליה עלים בלבד,
5 גבעולי טימין עלים בלבד,
1 בצל גדול מחולק ל 4,
3 שיני שום ,
½ כפית פלפל שחור גרוס טרי,
מלח,
לציפוי
כוס קמח טמפורה מעורבב לבלילה עם מי קרח שהופשרו,
להגשה
רוטב צ'ילי מתוק
אופן ההכנה
להעביר למעבד מזון את חומרי המילוי לקצוץ דק ולערבב עם הבשר הטחון,
למלא את הפטריות ,
מומלץ לקמח את המוצר לפני הטבילה בבלילה לציפוי מושלם,
לטבול בבלילה ולטגן בשמן עמוק,
להגיש ליד רוטב הצ'ילי,
בתאבון,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון
