הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסילות פטריות שמפיניון גדולות וטריות
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
1 ביצה
פלפל שחור
מלח
אגוז מוסקט
לציפוי:
1 ביצה טרופה
פרורי לחם
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
קוטמים בזהירות את רגלי הפטריות. מניחים את ראשי הפטריות והרגליים בקערות נפרדות. שוטפים היטב.
קוצצים את רגלי הפטריות ומטגנים במחבת יחד עם הבצל.
כשהבצל נהיה שקוף מוסיפים את הבשר ומתבלים. מבשלים, תוך כדי פירור הבשר, עד שמשנה את צבעו. מצננים ומוסיפים ביצה.
ממלאים את כיפות הפטריות בתערובת ומהדקים.
טובלים בביצה ואח"כ בפרורי לחם (כמו בשניצל) ומטגנים בשמן עמוק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
