חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיטריות שמפיניון ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיטריות שמפיניון ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 סלסילות פטריות שמפיניון גדולות וטריות
500 גרם בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
1 ביצה
פלפל שחור
מלח
אגוז מוסקט
לציפוי:
1 ביצה טרופה
פרורי לחם
2 כפות שמן לטיגון
אופן ההכנה
קוטמים בזהירות את רגלי הפטריות. מניחים את ראשי הפטריות והרגליים בקערות נפרדות. שוטפים היטב.
קוצצים את רגלי הפטריות ומטגנים במחבת יחד עם הבצל.
כשהבצל נהיה שקוף מוסיפים את הבשר ומתבלים. מבשלים, תוך כדי פירור הבשר, עד שמשנה את צבעו. מצננים ומוסיפים ביצה.
ממלאים את כיפות הפטריות בתערובת ומהדקים.
טובלים בביצה ואח"כ בפרורי לחם (כמו בשניצל) ומטגנים בשמן עמוק.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון