חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילאס עם גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה טעים ומיוחד אהוב על כולם למשך כל ימות השנה br בדרך כלל אני עושה אותו בשבועות כשלא בא להכין שוב פעם את עוגות הגבינה המסורתיות
פילאס עם גבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה טעים ומיוחד אהוב על כולם למשך כל ימות השנה br בדרך כלל אני עושה אותו בשבועות כשלא בא להכין שוב פעם את עוגות הגבינה המסורתיות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצק פילאס תורכי של מעדנות(600 גרם)
1ביצה טרופה
מלית:
------
500 גרם גבינת כנען של השף הלבן
100 גרם צימוקים בהירים(לא חייב אבל מוסיף המון)
5-6 כפות סוכר
1 כף קליפת לימון מגורדת
1 כפית תמצית וניל
2 חלבונים
--------------
1 ביצה טרופה להדבקה
לעיטור:אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור אפייה ל 180 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה
פורסים את עלי הפילאס לרצועות מלבניות בגודל10-5 ס"מ
שמים כף מהמלית מקפלים את השוליים ומגלגלים מדביקים עם הביצה.
מכניסים לאפייה למשך 25 דקות
מגישים פושר עם אבקת סוכר .
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון