הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצק פילאס תורכי של מעדנות(600 גרם)
1ביצה טרופה
מלית:
------
500 גרם גבינת כנען של השף הלבן
100 גרם צימוקים בהירים(לא חייב אבל מוסיף המון)
5-6 כפות סוכר
1 כף קליפת לימון מגורדת
1 כפית תמצית וניל
2 חלבונים
--------------
1 ביצה טרופה להדבקה
לעיטור:אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור אפייה ל 180 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה
פורסים את עלי הפילאס לרצועות מלבניות בגודל10-5 ס"מ
שמים כף מהמלית מקפלים את השוליים ומגלגלים מדביקים עם הביצה.
מכניסים לאפייה למשך 25 דקות
מגישים פושר עם אבקת סוכר .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
