חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה ארנבת בבצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה ארנבת בבצק עלים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים של ארנבת חצויים לאורך
חצי ק"ג בצק עלים מרודד ומחולק ל-2
20 יחידות אספרגוס לבן (מקופסא)
מלח ופלפל
מלח גס
שומשום שחור
ביצה טרופה
אופן ההכנה
מניחים לאורך כל יחידת בצק עלים 2 חצאי פילטים של ארנבת. ממליחים ומפלפלים מעט. מניחים לאורך כל יחידת בצק עלים 10 יחידות אספרגוס לבן. מגלגלים את יחידות בצק העלים בנפרד ליצירת שתי רולדות. מעבירים את הרולדות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.קוטמים את קצות הרולדות וחורצים חריצים אלכסוניים על פני הרולדות. מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל מלח גס ושומשום שחור. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-45 מעלות
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון