הוראות הכנה
מרכיבים
2 פילטים של ארנבת חצויים לאורך
חצי ק"ג בצק עלים מרודד ומחולק ל-2
20 יחידות אספרגוס לבן (מקופסא)
מלח ופלפל
מלח גס
שומשום שחור
ביצה טרופה
אופן ההכנה
מניחים לאורך כל יחידת בצק עלים 2 חצאי פילטים של ארנבת. ממליחים ומפלפלים מעט. מניחים לאורך כל יחידת בצק עלים 10 יחידות אספרגוס לבן. מגלגלים את יחידות בצק העלים בנפרד ליצירת שתי רולדות. מעבירים את הרולדות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.קוטמים את קצות הרולדות וחורצים חריצים אלכסוניים על פני הרולדות. מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל מלח גס ושומשום שחור. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-45 מעלות
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
