חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה בקר בפירות יבשים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירות יבשים נותנים לכל תבשיל ניחוח וטעם מגוון ואני ניסיתי הפעם בתוספת יין ועם פילה בקר. brלדעתי ולדעת כל מי שטעם, זה פשוט מעדן וארוחה חגיגית, מומלץ בחום.
פילה בקר בפירות יבשים ויין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירות יבשים נותנים לכל תבשיל ניחוח וטעם מגוון ואני ניסיתי הפעם בתוספת יין ועם פילה בקר. brלדעתי ולדעת כל מי שטעם, זה פשוט מעדן וארוחה חגיגית, מומלץ בחום.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג(או מעט יותר) פילה בקר טרי
2-בצלים אדומים
5-שיני שום
10-יח' שזיפים יבשים
10-יח' תאנים יבשות
10-יח' משמשים יבשים
2-יח' אננס יבש
1-בקבוק יין אדום
2-ענפים רוזמרין טרי
1-כפית מלח בישול
½-כפית פלפל שחור/לבן גרוס
6-כפות שמן זית
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-200°c.
לצקת לסיר 4-כפות שמן זית ולהוסיף בצל פרוס לחצאי טבעות, לטגן כ-5 דקות.
להוסיף שזיפים מגולענים, אננס חתוך ל-4 -חתיכות, משמשים ותאנים. לערבב היטב ולאדות 5 דקות, להוסיף יין, חצי מכמות מלח ופלפל, להביא לרתיחה. להנמיך את האש ולהוסיף 5 שיני שום שלמות, ענפי הרוזמרין, לבשל 30 דקות עד שהיין מצטמצם.
להמליח ולפלפל את נתח הבשר,לחמם מחבת ו-2 כפות שמן זית,לטגן דקה מכל צד את הפילה כדי לסגור ואפות בתנור (200°c) כ- 30 דקות.
לצקת מעל רוטב פירות יבשים ויין, לעטוף ברדיד אלומינים ולהחזיר לתנור לאפיה 30 דקות נוספות ב-170°c .
לפרוס את הפילה לפרוסות בעובי 2 ס"מ ,להניח על אורז/מקרוני/תפוחי אדמה אפויים/פירה, לצקת מעל את הרוטב, לקשט בפירות שברוטב ולהגיש חם.
בתיאבון.
גמר חתימה טובה.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון