חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיננסייר שקדים במילוי תפוחים וקציפת דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיננסייר שקדים במילוי תפוחים וקציפת דבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם אבקת שקדים
50 גרם קמח
170 גרם אבקת סוכר
5 חלבונים
150 גרם חמאה מומסת
לקציפה: 30 מ"ל דבש
150 מ"ל שמנת מתוקה
לתפוחים: 2 תפוחי גרנד סמית גדולים, שלמים ומגולענים
מעט קינמון טחון
1 מקל קינמון
פרחי מוסקט (משייה)
100 גרם סוכר
מעט מים
1 כוכב אניס
אופן ההכנה
להכנת הפיננסייר מערבבים את כל החומרים היבשים במערבל מזון ומוסיפים לאט את החלבונים. ממיסים את החמאה לקבלת גוון כהה ומוסיפים למעבד המזון. יוצקים את הבלילה לתבנית סיליקון שקעים ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 15 דקות.
להכנת קציפת הדבש מקציפים את השמנת עם הדבש לקבלת קצף יציב.
להכנת התפוחים מקלפים אותם, מוציאים את הליבה וחותכים לקוביות. מבשלים בסיר את הסוכר, המים והתבלינים במך כ-10 דקות. מוסיפים את התפוחים וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד 10 דקות.
חותכים את הפיננסייר באמצע וממלאים בקציפת הדבש. מפזרים את התפוחים עם הסירופ מסביב. מקשטים בכוכב אניס ומקל קינמון.
מגיש: dylam
מקור: שף שרית אשכנזי ממסעדת אגאדיר בר בורגר
שתף את המתכון