חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה אינסטנט - לילדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה מהירה, ללא צורך בהתפחה br brמתאימה מאוד לארוחת ערב משפחתית br brטעימה וכיפית
פיצה אינסטנט - לילדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה מהירה, ללא צורך בהתפחה br brמתאימה מאוד לארוחת ערב משפחתית br brטעימה וכיפית
הוראות הכנה
מרכיבים
350 גר' קמח תופח
2 מיכלים שמנת (רגילה)
2 ביצים
1/4 כפית מלח
לרוטב:
קטשופ(אפשר רסק עגבניות ואפשר שילוב של שניהם)
מעט פלפל שחור
מעט אורגנו ( לא חובה אם ילדים לא אוהבים)
גבינה צהובה מגוררת
זיתים חתוכים, בכמות שאוהבים
אופן ההכנה
הבצק :
מכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר , ומערבלים לעיסה אחידה (יוצא נוזלי מעט - לא להיבהל)
למרוח את העיסה בתבנית אפייה , בעזרת מרית
לציפוי:
להוסיף לרסק מלח ופלפל ולמרוח אותו על שכבת הבצק.
אם בוחרים למרוח קטשופ - המלח והפלפל מיותרים.,
למרוח את שכבת הקטשוף
לפזר מעט אורגנו ,או לחלופין לערבב אותו תחילה ברסק ביחד עם מלח/פלפל
לפזר גבינה צהובה
לפזר זיתים
ולאפות בחום של 180 מעלות.
מגיש: שרון שני
מקור: סבתא אורה
שתף את המתכון