הוראות הכנה
מרכיבים
350 גר' קמח תופח
2 מיכלים שמנת (רגילה)
2 ביצים
1/4 כפית מלח
לרוטב:
קטשופ(אפשר רסק עגבניות ואפשר שילוב של שניהם)
מעט פלפל שחור
מעט אורגנו ( לא חובה אם ילדים לא אוהבים)
גבינה צהובה מגוררת
זיתים חתוכים, בכמות שאוהבים
אופן ההכנה
הבצק :
מכניסים את כל חומרי הבצק למיקסר , ומערבלים לעיסה אחידה (יוצא נוזלי מעט - לא להיבהל)
למרוח את העיסה בתבנית אפייה , בעזרת מרית
לציפוי:
להוסיף לרסק מלח ופלפל ולמרוח אותו על שכבת הבצק.
אם בוחרים למרוח קטשופ - המלח והפלפל מיותרים.,
למרוח את שכבת הקטשוף
לפזר מעט אורגנו ,או לחלופין לערבב אותו תחילה ברסק ביחד עם מלח/פלפל
לפזר גבינה צהובה
לפזר זיתים
ולאפות בחום של 180 מעלות.
מגיש:
מקור: סבתא אורה
שתף את המתכון
