חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה טעימה מאד...שילבתי מכל הפיצריות כמה טיפים brקלה להכנה.
פיצה ביתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה טעימה מאד...שילבתי מכל הפיצריות כמה טיפים brקלה להכנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
-----
4-כוסות קמח
1-ביצה
20-גרם מרגרינה רכה
קורט מלח
1-כף סוכר
20-גרם שמרים/שמרית
½1-כוסות מים פושרים
מילוי
----
300-גרם גבינה צהובה מגוררת
או כל גבינה אחרת/מוצרלה/בולגרית וכו'
לרוטב
------
½-כוס מים
3-כפות רסק עגבניות
1-כף קטשופ
4-טיפות טבסקו
1/4-כפית אורגנו יבש
1/4-כפית רוזמרין יבש
תוספות
------
טונה/עגבניות/זיתים/בצל/פטריות/תירס מקופסאות שימורים ועוד.
אופן ההכנה
להכניס לקערה שלוש כוסות קמח וליצור גומה..להוסיף את הביצה, מרגרינה,סוכר, מלח,מים ושמרים.
ולהתחיל ללוש בצק בעדינות...להוסיף את הקמח הנותר ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש..לכסות ולהתפיח כשעה.
לערבב את מרכיבי הרוטב.
לחמם תנור לחום הכי גבוה.לרפד מגש בנייר אפיה ולשמן
להניח את הבצק על המגש ולשטח לעובי של 1 ס"מ.
לצקת את הרוטב על הבצק ומעל לפזר את הגבינה המגוררת
לבחור בתוספת לטעמכם ולאפות כ-20 דקות
ב200 מעלות, או עד שהגבינה מבעבעת.
תהנו.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון