הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
-----
4-כוסות קמח
1-ביצה
20-גרם מרגרינה רכה
קורט מלח
1-כף סוכר
20-גרם שמרים/שמרית
½1-כוסות מים פושרים
מילוי
----
300-גרם גבינה צהובה מגוררת
או כל גבינה אחרת/מוצרלה/בולגרית וכו'
לרוטב
------
½-כוס מים
3-כפות רסק עגבניות
1-כף קטשופ
4-טיפות טבסקו
1/4-כפית אורגנו יבש
1/4-כפית רוזמרין יבש
תוספות
------
טונה/עגבניות/זיתים/בצל/פטריות/תירס מקופסאות שימורים ועוד.
אופן ההכנה
להכניס לקערה שלוש כוסות קמח וליצור גומה..להוסיף את הביצה, מרגרינה,סוכר, מלח,מים ושמרים.
ולהתחיל ללוש בצק בעדינות...להוסיף את הקמח הנותר ולהמשיך ללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש..לכסות ולהתפיח כשעה.
לערבב את מרכיבי הרוטב.
לחמם תנור לחום הכי גבוה.לרפד מגש בנייר אפיה ולשמן
להניח את הבצק על המגש ולשטח לעובי של 1 ס"מ.
לצקת את הרוטב על הבצק ומעל לפזר את הגבינה המגוררת
לבחור בתוספת לטעמכם ולאפות כ-20 דקות
ב200 מעלות, או עד שהגבינה מבעבעת.
תהנו.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
