חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה בצל מיוחדת וטעימה מאוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה טעימה ביותר ללא גבינה צהובה
פיצה בצל מיוחדת וטעימה מאוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה טעימה ביותר ללא גבינה צהובה
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח מנופה
שקית שמרית
1/2 כוס שמן
כף סוכר
מלח
כ 2 כוסות מים פושרים
לרוטב:
2 בצלים גדולים פרוסים דק
2 כפות אורגנו יבש
שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה
לפני הכנת הבצק מכינים את הרוטב.מערבבים את הבצל אם כמות נדיבה של שמן זית(כ1/2 כוס) האורגנו וכף מלח גס בתוך כלי אטום ומכניסים למקרר ל שעתיים.בזמן שהבצל נמצא במקרר הוא מתרכך ועובר תהליך של בישול.
להכנת הבצק מערבבים את כל החומרים עד להכנת בצק רך ואלסטי(במידת הצורך להוסיף מים או קמח)לשים אותו מספר דקות בידיים ומניכים אותו בתוך קערה מכוסה במגבת ליד מקום חמים כ45 דקות עד שיכפיל את נפחו.לאחר שהיכפיל את נפחו מחלקים אותו לשלוש ושוב לשים אותו ומניחים אותו שוב ל15 דקות.לאחר מכן מרדדים את הבצק ומפזרים את רוטב הבצל מעל הבצק וכמות נדיבה מוסיפים שמן זית לפי הצורך.מכניסים לתנור שחומם מראש ל 220 מעלות ל 20 דקות.מומלץ ב 5 דקות האחרונות להוציא את הפיצה מהמגש ולהניח מעל רשת בחלק התחתון של התנור על מנת שיצא קריספי.
בתאבון
מגיש: mario
מקור:
שתף את המתכון