חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
3 כוסות קמח לבן מנופה
1 כוס מים
1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח
1 כפית אורגנו
1 כף שמן זית
1 כף סוכר
לבשר:
½ ק"ג בשר בקר טחון גס - רצוי צלעות
3 או 4 עגבניות מגורדות
1 כפית קורנית =טימין
1 כפית סוכר
3 כפות שמן זית
1 כף פפריקה
מלח
פלפל שחור
4 - 5 שיני שום כתושות
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 כוס חציל חתוך לקוביות של 1 ס"מ
½ כוס טבעות זיתים ירוקים
צנובר למי שרוצה
אופן ההכנה
הבצק:
1. להמיס את הסוכר במים לחמם מעט את המים משהו כמו 30 מע'
להוסיף את השמרים ולהמתין להמסתם ותסיסתם.
2. לערבב את שאר המרכיבים בתוך קערה או על השיש. ליצור גומה
באמצע ושפוך לתוכה את המים עם השמרים שתססו. לערבב וללוש
לעיסה אחידה. להכניס לשקית ניילון ולקשור. והניח לתפיחה במשך
שעה. להוציא מהשקית וללוש עד שהבצק ישוב לגודלו שלפני ההתפחה.
להחזיר לשקית , לקשור ולהתפיח שעה נוספת.
3. להוציא מהשקית ולרדד על משטח מקומח לעובי של כ - 8 מ"מ.
4. לשמן תבנית ולהניח עליה את הבצק המרודד.
הבשר:
1. לערבב את הפפריקה עם השמן.
2. לערבב את שאר המרכיבים למעט הזיתים והבצל לתערובת אחידה
להקפיד שלא יתקבל גוש אם כן, יש לפורר אותו. להוסיף את השמן
ולערבב.
3. לפזר את הבשר באופן אחיד על הבצק ולפזר מעליו זיתים ובצל.
4. לחמם את התנור ל - 250 מע' להכניס את התבנית ולאפות
10 דקות להנמיך את החום ל - 170 מע' ולאפות עד כ - 15 דקות.
אפשר לאפות גם בגריל פחמים עם מכסה או אפילו גריל ללא מכסה
שאילתרתם לו מכסה.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון