חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה דלורית דיאטטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתים על פיצה אבל גם בדיאטה............. קבלו אותה...........
פיצה דלורית דיאטטית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתים על פיצה אבל גם בדיאטה............. קבלו אותה...........
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דלורית
1 בצל קטן קצוץ
1-2 שיני שום
1/2 גמבה
4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
4 פרוסות גבינה צהובה דלת שומן
תרסיס שמן
אופן ההכנה
1. מאדים יחד את הבצל הקצוץ, השום, הגמבה והעגבניות, ויוצרים רוטב מהתערובת.
2. מקלפים את הדלורית, חותכים ל-4 רבעים, מנקים היטב ומסירים את כל הגרעינים.
3. מרססים תרסיס שמן בתבנית אפייה. מניחים את רבעי הדלורית, ממליחים קלות, יוצקים מעט רוטב על כל אחד מהרבעים. אופים בחום גבוה כ-30 דקות עד שהדלורית רכה.
4. מניחים פרוסת גבינה על כל רבע. אופים 5 דקות נוספות ומגישים.
5. בתיאבון!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון