הוראות הכנה
מרכיבים
1 דלורית
1 בצל קטן קצוץ
1-2 שיני שום
1/2 גמבה
4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות קטנות
4 פרוסות גבינה צהובה דלת שומן
תרסיס שמן
אופן ההכנה
1. מאדים יחד את הבצל הקצוץ, השום, הגמבה והעגבניות, ויוצרים רוטב מהתערובת.
2. מקלפים את הדלורית, חותכים ל-4 רבעים, מנקים היטב ומסירים את כל הגרעינים.
3. מרססים תרסיס שמן בתבנית אפייה. מניחים את רבעי הדלורית, ממליחים קלות, יוצקים מעט רוטב על כל אחד מהרבעים. אופים בחום גבוה כ-30 דקות עד שהדלורית רכה.
4. מניחים פרוסת גבינה על כל רבע. אופים 5 דקות נוספות ומגישים.
5. בתיאבון!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
