הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 ק"ג קמח רגיל
2 כוסות מים פושרים
50 גר' שמרים
חצי כוס שמן רגיל או שמן זית
קורט מלח
2כפיות סוכר
לרוטב:
2 עגבניות
2כפות רסק עגבניות
מעט שמן
אורגנו לפי הטעם
קורט מלח
קטשופ
גבינה מגורדת
אופן ההכנה
1. הבצק: מערבבים את הקמח והשמרים ביחד,יוצרים גומה במרכז ולשים את כל המצרכים לבצק רך ונעים למגע.
2. משהים את הבצק להתפחה למשך כשעה ולאחר מכן
מחלקים את הבצק ל 2 ומרדדים על נייר אפיה.
3. הרוטב: מערבבים את כל המצרכים חוץ מהגבינה , ומורחים על הבצק מפזרים גבינה ואופים בחום בינוני למשך כ40 דקות.
4. בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור: ראובן יפה
שתף את המתכון
