הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
4 כפות שמן
250 גר' גבינה לבנה 5%
1/4 כוס מים חמים
1/2 כפית מלח
לרוטב:
קופסת עגבניות מרוסקות,
כף קטשופ
1 כף שמן זית
2 כפות רסק עגבניות
אורגנו
מלח
2 כפיות שום
גבינה צהובה מגוררת
אופן ההכנה
במיקסר מכניסים את הקמח, אבקת אפיה, שמן, גבינה לבנה, מלח ומים יוצרים בצק חלק ללא גושים.
מרדדים באמצעות מערוך את הבצק.
אפשר ליצור בצק דק = 2 תבניות או בצק עבה = 1 תבנית ( לבחירתכם).
להכנת הרוטב:
בסיר מבשלים את העגבניות המרוסקות עד לספיגת נוזלים לאחר מכן מוסיפים את השום, קטשופ,רסק עגבניות,אורגנו, מלח, שמן זית.
מורחים את בצק הפיצה ברוטב מוסיפים את הגבינה צהובה ( אפשר להוסיף גם זיתים ,תירס, פטריות וכו..)
מכניסים לתנור לחום של175 מעלות כ 25 דקות .
מגיש:
מקור: דודה שלי
שתף את המתכון
