חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה מבצק שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה מבצק שמרים מיוחדת במינה וכל ההשקעה שווה
פיצה מבצק שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה מבצק שמרים מיוחדת במינה וכל ההשקעה שווה
הוראות הכנה
מרכיבים
20 גר' שמרים
כפית סוכר
¾ כוס מים פושרים
2 וחצי כוסות קמח
כפית מחוקה מלח
מים פושרים לפי הצורך
רסק עגבניות מתובל-(כף גדושה רסק, כף מים, כף שמן, מלח, פלפל, שום קצוץ)
גבינה צהובה
ירקות
זיתים
אורגנו
אופן ההכנה
מערבבים היטב ומתפיחים במקום חמים את החומרים הבאים: 20 גרם שמרים, כפית סוכר ו-¾ כוס מים פושרים.
יוצקים את השמרים שתפחו לתוך כלי עם הקמח, השמן והמלח. מערבבים בכף עץ בתוספת מים פושרים עד שמתקבל בצק רך היורד בקלות מדפנות הכלי.
עוברים ללישה ביד. הלישה חייבת להיות רבה ויסודית על מנת שהשמרים יתערבבו היטב בבצק ושהתפיחה תהיה אחידה. (בצק שמרים טוב=בצק עם בועות אוויר).
מתפיחים כשעה, מרדדים את הבצק לעלה בגודל התבנית, משמנים את התבנית ומניחים עליה את הבצק. מורחים על הבצק את רוטב העגבניות המתובל שלנו, מפזרים גבינה צהובה מגורדת (לפי טעמנו), מקשטים בטבעות בצל, פלפל, עגבניות וזיתים (לפי בחירה). מתבלים באורגנו. מתפיחים שוב כחצי שעה ואופים בתנור חם עד שהבצק מקבל צבע זהוב.
מגיש: naama_c
מקור: נעמה-חוג בישול
שתף את המתכון