הוראות הכנה
מרכיבים
מצה
קטשופ
גבינה- מומלץ פרמזן ואו מוצרלה ואו הולנדית, אבל כל גבינה תתאים... אני אוהב עם פרמזן
התוספות הרצויות
אופן ההכנה
שמים על המצה קטשופ, מורחים עם כף, מומלץ לשים הרבה כדי שלא יצא יבש...
חותכים את הגבינה לפרוסות דקות, או שמפוררים עם מגרררת, או שפשוט קונים בפרוסותמגורדת:)
מפזרים את הגבינה, לדעתי כמה שיותר יותר טוב... ועל זה את התוספות, ואפשר גם עוד קטשופ למי שזה יבש מדי.
שמים למיקרו לכמה דקות על חום בינוני.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון
