הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
250 גר' בצק פיצה
2.5 כפות רוטב פיצה בסיסי
150 גר' כדורי מוצרלה קטנים
מלח גס, פלפל שחור גרוס
שמן זית
עלי בזיליקום טריים
10-12 עגבניות שרי חצויים
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1) פותחים את הבצק לגודל הרצוי, מורחים ברוטב באופן שווה, מפזרים כדורי מוצרלה ועגבניות שרי חצויות.
2) אופים כ- 140-12 דקות בתנור בחום של 250 מעלות.
3) בעת ההגשה מפזרים עלי בזיליקום טריים ומעט שמן זית.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
