חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה משפחתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו פיצה משפחתית פשוט שווה כל דקה!!! מתי שתיקחו את הביס הראשון תרצו עוד ועוד.....
פיצה משפחתית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו פיצה משפחתית פשוט שווה כל דקה!!! מתי שתיקחו את הביס הראשון תרצו עוד ועוד.....
הוראות הכנה
מרכיבים
1- רסק עגבניות
5- פרוסות של גבינה צהובה
1- לאפה (פיתה ענקית מבצק)
תוספות:
3- כפות של זיתים
3- כפות תירס
ואפשר איזה תוספת אחרת...!
אופן ההכנה
לוקחים את הלאפה (הפיתה הענקית..) ושמים עליה את הרסק עגבניות על שלא "נשאר" בצק.
מפוררים את הגבינה צהובה, ומפזרים על הפיצה.
אחר-כך אם רוצים תוספות, שמים בכמות של- 1/2 2 כפות.
אחרי שהכל מוכן מכניסים את הפיצה לטוסטרובן או לתנור בחום של-150 מעלות ל-10 דקות, כל 5 דקות להיסתכל על הפיצה אם היא מוכנה ואם עברו כבר 10 דקות אז לשים עוד 2 או 3 דקות ולא יותר כי אחר-כך היא תישרף!!
והכי חשוב בתאבון!
מגיש:
מקור: פיצה
שתף את המתכון