הוראות הכנה
מרכיבים
1- רסק עגבניות
5- פרוסות של גבינה צהובה
1- לאפה (פיתה ענקית מבצק)
תוספות:
3- כפות של זיתים
3- כפות תירס
ואפשר איזה תוספת אחרת...!
אופן ההכנה
לוקחים את הלאפה (הפיתה הענקית..) ושמים עליה את הרסק עגבניות על שלא "נשאר" בצק.
מפוררים את הגבינה צהובה, ומפזרים על הפיצה.
אחר-כך אם רוצים תוספות, שמים בכמות של- 1/2 2 כפות.
אחרי שהכל מוכן מכניסים את הפיצה לטוסטרובן או לתנור בחום של-150 מעלות ל-10 דקות, כל 5 דקות להיסתכל על הפיצה אם היא מוכנה ואם עברו כבר 10 דקות אז לשים עוד 2 או 3 דקות ולא יותר כי אחר-כך היא תישרף!!
והכי חשוב בתאבון!
מגיש:
מקור: פיצה
שתף את המתכון
