חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה - מתכון בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכמות מספיקה ל-4 פיצות דקות בתבנית תנור ביתית או 6 פוקאצ'ות בינוניות
פיצה - מתכון בסיסי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכמות מספיקה ל-4 פיצות דקות בתבנית תנור ביתית או 6 פוקאצ'ות בינוניות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו קמח
50 גרם שמרים טריים (1 שקית שמרית)
2 ו-2/4 כוסות מים (650מ"ל)
1 כף מלח
4-5 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במהירות בינונית למשך 10 דקות (אפשר גם 5 דקות לישה ביד)
מכסים את הבצק בנילון נצמד או מגבת לחה ומניחים עד להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק לכדורים לפי גודל המאפה הרצוי. חשוב לא להתעסק יותר מדי עם הבצק ע"מ לא להוציא את האוויר מהבצק.
משמנים את הכדורים במעט שמן זית למניעת התייבשות ומניחים על משטח מקומח היטב לתפיחה של 20 דקות.
לפיצה או לפוקצ'ה, מרדדים כדור בצק עם מערוך על משטח מקומח לקוטר של כ-30-35 ס"מ או למלבן בגודל תבנית התנור.
מניחים את הבצק המרודד על תבנית מרופדת בנייר אפייה (או לקמח את התבנית)
מוסיפים תוספות לפי הטעם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה. מוציאים כשהבצק מקבל גוון שחום (גם מלמטה)
מגיש: bhashavia1
מקור: סגנון
שתף את המתכון