הוראות הכנה
מרכיבים
חומרי הבצק:
30 גרם שמרים
1/2 כפית סוכר
1 1/4 כוס מים (350 מ"ל)
500 גרם קמח
1/2 כפית מלח
חומרי הרוטב:
300 גרם עגבניות מרוסקות
2 כפות (כ 70 גרם) רסק עגבניות
1 כפית שום כתוש
1/2 כפית אורגנו
1 כפית בזיליקום קצוץ
מלח פלפל
חומרי הקישוט:
פלפל אדום
פלפל ירוק
100 גרם פטריות טריות
100 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם גבינה מסוג פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
הכנת הבצק:
1. מערבבים את השמרים, הקמח והסוכר, ומוסיפים את המים בהדרגה. לשים את הבצק לאט לאט ומוסיפים את המלח.
2. יוצרים כדורים מהבצק, מכסים במגבת לחה עד שהם מכפילים את נפחם. אחר כך לשים שוב את הבצק, יוצרים כדורים בגודל כדור טניס, מכסים אותם ומניחים מקרר.
הכנת הרוטב (לפיצה אחת):
3. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד.
חיבור הפיצה:
4. מרדדים כדור בצק לעובי הרצוי ומורחים עליו את רוטב העגבניות. פורסים את הפטריות לפרוסות ןאת הפלפלים לעיגולים, ומניחים על הרוטב.
5.מפזרים מלמעלה את המוצרלה ואת הפרמזן. אופים את הפיצה כ 15 דקות בחום של 250 מעלות.
6. בתיאבון!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
