חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה סלמון מסקרפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה סלמון מסקרפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
250 גר' בצק פיצה,
150 גר' גבינת מסקרפונה
100 גר' עלי אורוגולה חתוכים
1 בצל ירוק קצוץ
150 גר' סלמון מעושן
מלח גס, פלפל שחור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1) פותחים את הבצק לגודל הרצוי.
2) בעזרת שק זילוף מזלפים את גבינת המסקרפונה בצורת שבלול על פני הבצק.
3) מתבלים במלח ופלפל ואופים בחום של 220 מעלות למשך 8-10 דקות.
4) בעת ההגשה מפזרים על פני הפיצה אורוגולה ובצל ירוק קצוץ ומניחים מעל את פרוסות הסלמון.
* בפיצה זו הבסיס מוגש חם ואילו התוספות קרות כך שמתקבלת פיצה פושרת ולא חמה במיוחד.
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון