הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1 מרגרינה
1 קוטג' (או אפילו גבינה לבנה אם אין)
לרוטב:
1 רסק עגבניות קטן
מים
אבקת מרק עוף
אורגנו
גבינה צהובה (כדאי מגוררת)
אופן ההכנה
1. מימיסים את המרגרינה
2. מוסיפים את כל חומרי הבצק
3. לשים ומשטחים בתבנית משומנת
לשים בתנור בחופ בינוני עד שמזהיב (לא אפיה שלימה) ומוציאים
מערבבים את חומרי הרוטב, שופכים על הבצק, **מפזרים גבנ"צ
מחזירים לתנור עד שהגבינה משחימה.
ב-ת-א-ב-ו-ן!!!
** בצל / פטריות / זיתים / טונה.... בקיצור אפשר להוסיף כל דבר שאוהבים
מגיש:
מקור: חמותי
שתף את המתכון
