הוראות הכנה
מרכיבים
מעט חמאה לטיגון
2 שיני שום כתושות
1/2 בצל קצוץ
1 מיכל שמנת מתוקה
1 חופן גבינת פרמזן
אופן ההכנה
לטגן בחמאה את השום והבצל עד שהבצל שקוף אך לא זהוב והשום לא נשרף. להוסיף שמנת מתוקה וחופן גבינת הפרמזן.
להביא לרתיחה תוך עירבוב היטב כדי שהגבינה תימס לתוך השמנת. ברגע שהשמנת רותחת לכבות את האש, לצנן ולשמור במקרר (את החומר שנותר לאחר הכנס הפיצה ניתן להקפיא)
מגיש:
מקור: סגנון
שתף את המתכון
