חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצות מפיתות או לחם ישן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים כל פיתה או לחם של יום אתמול .
פיצות מפיתות או לחם ישן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים כל פיתה או לחם של יום אתמול .
הוראות הכנה
מרכיבים
ל 4 סועדים
4 פיתות או 8 פרוסות לחם
רסק עגבניות קטן
שמן זית
פפריקה מתוקה או חריפה
אורגנו, בזיליקום, גרגרי כוסברה , פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור (הכול אבקה טחונה)-2 כפות
מכל התבלינים יחד
1 כף שום כתוש
גבינה צהובה מגורדת (כל גבינה שיש בבית, קשקבל, מוצרלה,וכו)
לקישוט או תוספת: בצל קצוץ, פטריות, זיתים ללא גלעין, גרגרי תירס, פלפל אדום קצוץ וכו' .
אופן ההכנה
לחמם תנור לחם בנוני גבוה.
לערבב את הרסק עם התבלינים וקצת שמן זית לטעום לפי הטעם האישי.
לחצות את הפיתות לשניים (כמו 2 צלחות) או לפרוס את הלחם לפרוסות דקות .
למרוח קצת שמן על כל הפיתה למרוח את הרוטב עגבניות ולפזר מהקישוטים או התוספות
לפזר מעל גבינה שתכסה היטב את הכל להניח בתבנית עם נייר אפיה ולהכניס לתנור
לאפות עד שהגבינה נמסה ומזהיבה .
להגיש חם עם סלט ירוק כל שהוא (כרוב,חסה,בייבי סלט וכו)
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון