הוראות הכנה
מרכיבים
ל 4 סועדים
4 פיתות או 8 פרוסות לחם
רסק עגבניות קטן
שמן זית
פפריקה מתוקה או חריפה
אורגנו, בזיליקום, גרגרי כוסברה , פלפל אנגלי, מלח ופלפל שחור (הכול אבקה טחונה)-2 כפות
מכל התבלינים יחד
1 כף שום כתוש
גבינה צהובה מגורדת (כל גבינה שיש בבית, קשקבל, מוצרלה,וכו)
לקישוט או תוספת: בצל קצוץ, פטריות, זיתים ללא גלעין, גרגרי תירס, פלפל אדום קצוץ וכו' .
אופן ההכנה
לחמם תנור לחם בנוני גבוה.
לערבב את הרסק עם התבלינים וקצת שמן זית לטעום לפי הטעם האישי.
לחצות את הפיתות לשניים (כמו 2 צלחות) או לפרוס את הלחם לפרוסות דקות .
למרוח קצת שמן על כל הפיתה למרוח את הרוטב עגבניות ולפזר מהקישוטים או התוספות
לפזר מעל גבינה שתכסה היטב את הכל להניח בתבנית עם נייר אפיה ולהכניס לתנור
לאפות עד שהגבינה נמסה ומזהיבה .
להגיש חם עם סלט ירוק כל שהוא (כרוב,חסה,בייבי סלט וכו)
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
