הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוחי אדמה בינוניים
1/2 כוס שמן טיגון
2 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות דקות
1 קופסת פסטרמה קוביות של זוגלובק
1 כף חרדל דיזון גרגירים
מלח ופלפל לתיבול
1 כף שמן זית לתיבול
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים כשעה, או עד שתפוחי האדמה מתרככים. משאירים בתנור.
3. מחממים במחבת שמן לטיגון ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את קוביות הפסטרמה ומטגנים כדקה נוספת.
4. מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומקלפים אותם.
5. מועכים את תפוחי האדמה בקערה, בעזרת מזלג. מוסיפים שמן זית, חרדל, מלח ופלפל.
6. מעבירים את הפירה לצלחת הגשה, ומוסיפים מעל את הבצל והפסטרמה המטוגנים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
