חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירה קליל וטעים (חלבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירה קליל וטעים (חלבי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפו''א בינוניים, קלופים.
חמאה לפי הטעם.
כף אבקת מרק עוף
קורט מלח
חצי בצל בינוני
שמן טיגון
אופן ההכנה
חותכים את התפו''א לחתיכות לא גדולות, מכניסים לסיר. שמים מים עד לכיסוי כל תפו''א.
מביאים לרתיחה, מסננים מהקצף, מוסיפים מרק עוף ומלח, מערבבים היטב.
בינתיים, קוצצים בצל ומטגנים עד להזהבה.
מבשלים את תפו''א עד שהם מתרככים לגמרי (בודקים עם כף או מזלג).
אחרי סיום הבישול, מעבירים את מי ההבישול לקערה.
מוסיפים את החמאה לתוך תפו''א, מוסיפים מעט ממי ההבישול ומועכים.
מוסיפים לבשל לפי צורך, עד לקבלת פירה חלק.
מוסיפים בצל מטוגן לפירה ונהנים.
בתאבון.
מגיש: ליאןן
מקור: בית
שתף את המתכון