הוראות הכנה
מרכיבים
3 תפו''א בינוניים, קלופים.
חמאה לפי הטעם.
כף אבקת מרק עוף
קורט מלח
חצי בצל בינוני
שמן טיגון
אופן ההכנה
חותכים את התפו''א לחתיכות לא גדולות, מכניסים לסיר. שמים מים עד לכיסוי כל תפו''א.
מביאים לרתיחה, מסננים מהקצף, מוסיפים מרק עוף ומלח, מערבבים היטב.
בינתיים, קוצצים בצל ומטגנים עד להזהבה.
מבשלים את תפו''א עד שהם מתרככים לגמרי (בודקים עם כף או מזלג).
אחרי סיום הבישול, מעבירים את מי ההבישול לקערה.
מוסיפים את החמאה לתוך תפו''א, מוסיפים מעט ממי ההבישול ומועכים.
מוסיפים לבשל לפי צורך, עד לקבלת פירה חלק.
מוסיפים בצל מטוגן לפירה ונהנים.
בתאבון.
מגיש:
מקור: בית
שתף את המתכון
