הוראות הכנה
מרכיבים
1 לחם ישן מכל סוג שהוא פרוס
מעט שמן זית
רבע כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית אורגנו יבש
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות הלחם בתבנית. מזליפים עליהם מעט שמן זית. מפזרים את הצ'ילי, האורגנו, הפלפל השחור ומלח. מכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך עד 10 דקות כך שיצא מעין טוסט אבל לא קשה מדי.
מעבירים את פרוסות הלחם למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת פירורים. מחזירים את הפירורים לתבנית וחזרה לתנור באותו החום למשך 5 דקות נוספות.
מוציאים ומצננים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
