חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירורי לחם ביתיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירורי לחם ביתיים נהדרים. לשימוש לשניצלים, קציצות ובעצם מה לא.
פירורי לחם ביתיים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פירורי לחם ביתיים נהדרים. לשימוש לשניצלים, קציצות ובעצם מה לא.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 לחם ישן מכל סוג שהוא פרוס
מעט שמן זית
רבע כפית צ'ילי גרוס
חצי כפית אורגנו יבש
פלפל שחור גרוס
מעט מלח
אופן ההכנה
מסדרים את פרוסות הלחם בתבנית. מזליפים עליהם מעט שמן זית. מפזרים את הצ'ילי, האורגנו, הפלפל השחור ומלח. מכניסים לתנור שחומם מראש למאה ושמונים מעלות למשך עד 10 דקות כך שיצא מעין טוסט אבל לא קשה מדי.
מעבירים את פרוסות הלחם למעבד המזון ומעבדים עד לקבלת פירורים. מחזירים את הפירורים לתבנית וחזרה לתנור באותו החום למשך 5 דקות נוספות.
מוציאים ומצננים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון