חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פירות יבשים באגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון חגיגי לט"ו בשבט.
פירות יבשים באגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון חגיגי לט"ו בשבט.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
200 גר' מישמשים מיובשים
200 גר' שזיפים מיובשים
100 גר' צימוקים
150 גר' תמרים
250 גר' אגוזי מלך
½ כוס סוכר
מעט קינמון
קורט מלח
¼ כוס שמן חמניות
¼ כוס מים
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את הפירות המיובשים, משרים אותם ל-15 דקות בקערה עם מים
2. מטגנים קלות את אגוזי המלך
3. מטגנים את הבצל בשמן במחבת עמוקה עד להזהבה
4. מוסיפים את הסוכר, בוחשים היטב
5. מסננים את הפירות המיובשים, מוסיפים למחבת עם המים
6. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה
7. מוסיפים את הקינמון, מלח, אגוזי מלך, מערבבים ומסירים מן האש
8. מגישים בתוספת אורז
9. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון