הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות קטנות
200 גר' מישמשים מיובשים
200 גר' שזיפים מיובשים
100 גר' צימוקים
150 גר' תמרים
250 גר' אגוזי מלך
½ כוס סוכר
מעט קינמון
קורט מלח
¼ כוס שמן חמניות
¼ כוס מים
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את הפירות המיובשים, משרים אותם ל-15 דקות בקערה עם מים
2. מטגנים קלות את אגוזי המלך
3. מטגנים את הבצל בשמן במחבת עמוקה עד להזהבה
4. מוסיפים את הסוכר, בוחשים היטב
5. מסננים את הפירות המיובשים, מוסיפים למחבת עם המים
6. מבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה
7. מוסיפים את הקינמון, מלח, אגוזי מלך, מערבבים ומסירים מן האש
8. מגישים בתוספת אורז
9. בתאבון
מגיש:
מקור: john phillip carroll
שתף את המתכון
