הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל בינוני קצוץ
100 גר' צימוקים או 100 גר' משמשים (אפשר חצי חצי)
מלח
פלפל שחור
קינמון
שמן לטיגון
מחבת
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את הפירות המיובשים, ומיבשים אותם במגבת נייר
2. במחבת שמים מעט שמן לטיגון, ומטגנים את הבצל עד לשקיפות
3. מוסיפים לבצל את הפירות המיובשים (את המשמשים אפשר לחתוך לחתיכות קטנות יותר)
4. לתבל לפי הטעם (כך אמרה לי אמא, קחי מעט מן התבשיל תטעמי עדיף פחות על יותר)
5. כאשר משתה הגוון של התבשיל, כל אחד לבחירתו, מן הגוון הבהיר עד לכהה
6. לקשט על צלחת האורז המוכן
7. בתאבון
מגיש:
מקור: זכרונות מאמא זצל
שתף את המתכון
