הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
1 כף שמן זית לטיגון
1 גזר מגורד בפומפיה
1 כוס אורז מלא
1 ענף של סלרי
½ כפית אבקת צ'לי
1 פרפר חזה עוף חתוך לריבועים (4*4)
מלח פלפל
אופן ההכנה
1. מחממים את הסיר עם שמן הזית ומוסיפים את הבצל . מערבבים ומטגנים עד לשקיפות הבצל.
2. מוסיפים את הגזר ומערבבים.
3. מוסיפים כוס אורז ומערבבים כשתי דקות.
4. מוסיפים 2 כוסות מים ,מערבבים מוסיפים סלרי וצ'לי , מכסים ומבשלים על אש קטנה כ 10 דקות.
5.מוסיפים את חזה העוף , מערבבים וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שכל המים מתאדים והבשר מוכן ,עוד כ 10 דקות בערך , לערבב מדי כמה דקות. להוסיף מלח פלפל לפי הטעם.
6. להוציא את הסלרי ולהגיש.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
