הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
1 ליטר חלב
5 כפות סוכר
2 כפות תמצית וניל
קרמל (4 כפות סוכר וקצת מים)
אופן ההכנה
להכנת הקרמל יש לשים הסוכר במחבת קטן להוסיף כף מים. לבשל עד קבלת צבע זהוב
מערבבים (לא מקציפים) את כל החומרים יחד מלבד הקרמל.
בתבנית שופכים את רוטב הקרמל ועליה את התערובת.
את התבנית שמים בתוך כלי עם מים רותחים.אופים בתנור
בחום 180-160 מעלות במשך 45 דקות
מגישים קר עם ריבת חלב וקצפת.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
