הוראות הכנה
מרכיבים
6 פלפלים בצבעים שונים
4 קישואים גדולים
3 עגבניות
בצל
2 שיני שום
רסק עגבניות קטן
מלח, פלפל
2 כפיות פפריקה אדומה
אופן ההכנה
מנקים את הפלפלים כאשר הראש פתוח והתוכן שלהם נקי.
(ניתן לשמור את המכסים של הגמבות לשלב הבישול בסיר)
מסדרים בתבנית ואופים כ 20 דק' ב 220°c..
מרוקנים מתוכן את הקישואים ואת העגבניות.
למילוי:
½ בצל קצוץ דק
1 עגבנייה קצוצה דק
1 שן שום קצוצה דק
¾ כוס אורז שטוף (מומלץ בסמתי)
½ ק"ג בשר בקר טחון
1 כפית מלח
2 כפיות פפריקה מתוקה
פלפל שחור גרוס
לאחר שהפלפלים יוצאים מהתנור ממלאים במילוי כמו כן את העגבניות והקישואים.
בסיר גדול : רסק גדול
כפית סוכר
כפית אבקת מרק עוף או ציר מרוכז
כפית פפריקה
1/2 כפית מלח
2 כוסות מים
שן שום חתוך דק
מרתיחים.
מסדרים את הפלפלים בסיר
את הקישואים והעגבניות.
מגיש:
מקור: CookShare בעלי
שתף את המתכון
