חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש בשוק חמישה צבעים של פלפלים: ירוק כהה, ירוק בהיר, אדום, כתום וצהוב. brאני מעדיפה את האדומים כי הם מוסיפים מתיקות קלה לתבשיל. brאפשר לשלב מס' צבעים.
פלפלים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש בשוק חמישה צבעים של פלפלים: ירוק כהה, ירוק בהיר, אדום, כתום וצהוב. brאני מעדיפה את האדומים כי הם מוסיפים מתיקות קלה לתבשיל. brאפשר לשלב מס' צבעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
לממולאים:
10 פלפלים בינוניים
1 בצל גדול מגורד
½ ק"ג בשר בקר טחון
2 כוסות אורז שטוף - לא מבושל
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת מרק עוף
חופן פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
מיץ מרבע לימון
לרוטב:
שמן לטיגון
בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום חתוך
5 כפות גדושות רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
מיץ מרבע לימון
כליטר מים רותחים.
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב:
מחממים את השמן בסיר רחב , מטגנים את הבצל להזהבה, מטגנים קלות את השום,
מוסיפים את יתר החומרים, מרתיחים שנית עד לקבלת רוטב סמיך והומוגני. מנמיכים להבה.
מכינים את הממולאים:
קוטמים את מכסה הפלפל בעזרת סכין חדה, מעמידים בצורה ישרה, מערבבים יחד
את כל החומרים: הבשר, בצל, אורז ותבלינים.
ממלאים את הפלפלים בתערובת עד מחצית מגובהו (האורז מתבשל ותופח)
יוצקים בעזרת מצקת כמות של חצי מצקת רוטב לכל פלפל,
ומסדרים בסיר עם הרוטב.
מביאים לרתיחה קלה, מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים.
מידי פעם במהלך זמן הבישול בודקים אם הפלפלים יבשים מוסיפים עוד כף-שתיים מהרוטב.
מגישים חם!
מגיש: MIRSO
מקור: אישי
שתף את המתכון