חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 פלפלים (אפשר וכדאי בצבעים שונים).
למלית:
1 ק"ג בשר בקר טחון
ביצה
קישוא קטן מגורר
בצל קטן מגורר
כוס אורז מבושל
2 כפיות כמון
כף פפריקה
כפית קינמון
מלח /פלפל לפי הטעם
לרוטב:
פחית רסק עגבניות
מים
לימון סחוט
מלח פלפל לפי הטעם
כפית סוכר
אופן ההכנה
1. להוריד את ה"מכסה" של הפלפל ולרוקן את הגרעינים.
2. לערבב היטב את כל חומרי המלית.
3. למלא את הפלפלים עד הסוף.
4.לסדר את הפלפלים בסיר.
5. לשים בקערה את רסק העגבניות עם כוס מים חמים, להוסיף את התבלינים (מלח פלפל סוכר), לערבב היטב ולהוסיף לסיר עם הפלפלים.
6. להוסיף עוד מים עד שכמעט מכסה את הפלפלים.
7. להביא לרתיחה, לטעום את הרוטב ולתקן את התיבול עם צריך.
8. לבשל כשעה לכבות ובתאבון.
מגיש: becbec
מקור:
שתף את המתכון