חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים קלויים, עגבניות וגבינת צאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים קלויים, עגבניות וגבינת צאן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פלפלים אדומים חצויים לאורכם ונקיים מגרעינים
4 עגבניות בינוניות חתוכות לרבעים
160 גר' גבינת צאן רכה (20 גר' ליחידה)
2 שיני שום פרוסות
מלח
פלפל שחור גרוס גס
2 כפות חומץ בלסמי
½ כוס שמן זית
50 גר' צנוברים קלויים
עלי בזיליקום או אורגנו טריים פרוסים
תבנית אפייה שטוחה
אופן ההכנה
1. משמנים את התבנית בשמן זית
2. מניחים את הפלפלים כשהחתך כלפי מעלה
3. בכל חצי פלפל מניחים שני רבעי עגבנייה
4. מוסיפים 20 גר' גבינת צאן מעל העגבנייה
5. מעל לגבינה מפזרים פרוסות שום
6. מתבלים במלח ופלפל
7. יוצקים מעל את החומץ ושמן הזית שנותר
8. בתנור שחומם מראש לחום בינוני 180°c אופים כשעה
9. מוציאים מהתנור, מפזרים מעל את הצנוברים ועלי הבזיליקום/אורגנו
10. אופים 2 דקות נוספות
11. מגישים עם לחם/פיתה, יין/בירה לבנה
12. בתיאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון