הוראות הכנה
מרכיבים
פלפלים קטנים בצבעים שונים עדיף פלפלים זעירים
גבינה צפתית קשה מגוררת
גבינה לבנה/ גבינת פטה
גבינה צהובה מגוררת
(את הגבינות והיחס ביניהן לבחור לפי הטעם האישי. ניתן להשתמש בגבינות מתובלות)
מלח, פלפל, שום, עשבי תיבול
שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים את הגבינות ומתבלים
חותכים את ראשי הפלפלים, מנקים מגרעינים, ממלאים בתערובת הגבינות ומחזירים את ה"מכסה". יוצקים מעט שמן זית ואופים בחום בינוני גבוה עד שהגבינות ניתכות והפלפלים מתרככים מעט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
